Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Esmorgantes S.D. (313539) - Eric Castel Juniors (990658) » 670512032: T65/J10/V

Liga 670512032 Información oficial sobre el partido 670512032 en Hattrick

20.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 10 / V.34 (5547)

Esmorgantes S.D. Alineación oficial del equipo 'Esmorgantes S.D.' en el partido 0 - 1 Eric Castel Juniors Alineación oficial del equipo 'Eric Castel Juniors' en el partido
Jan Bitterlich (30') 0 - 1
Esmorgantes S.D. Alineación oficial del equipo 'Esmorgantes S.D.' en el partido 0 - 1 Eric Castel Juniors Alineación oficial del equipo 'Eric Castel Juniors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Esmorgantes S.D. Alineación oficial del equipo 'Esmorgantes S.D.' en el partido 1 - 0 Eric Castel Juniors Alineación oficial del equipo 'Eric Castel Juniors' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Esmorgantes S.D.

Goles Goles

  • 125 Minuto 30 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Jan Bitterlich va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 5 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Luka Antolič va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Viktor Dierckens rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Eric Castel Juniors

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 11 (Ocasión de contra por la derecha): Francisco San Pelayo va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Juniors que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Juniors sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Quincy Dorey, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 20 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): En Bridger Segelstrom va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Juniors va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Gil Li Frenkel va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Juniors, l'equip va recuperar la pilota al minut 88 i va contraatacar. En Quincy Dorey va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bridger Segelstrom de Juniors es va emportar una amonestació al minut 68 per provocar un rival.