Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Eric Castel Juniors (990658) - Josicos (1437534) » 670512026: T65/J9/V

Liga 670512026 Información oficial sobre el partido 670512026 en Hattrick

13.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 9 / V.34 (5547)

Eric Castel Juniors Alineación oficial del equipo 'Eric Castel Juniors' en el partido 1 - 0 Josicos Alineación oficial del equipo 'Josicos' en el partido
Gil Li Frenkel (33') 1 - 0
Eric Castel Juniors Alineación oficial del equipo 'Eric Castel Juniors' en el partido 1 - 0 Josicos Alineación oficial del equipo 'Josicos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Eric Castel Juniors Alineación oficial del equipo 'Eric Castel Juniors' en el partido 0 - 1 Josicos Alineación oficial del equipo 'Josicos' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Eric Castel Juniors

Goles Goles

  • 186 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Juniors va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Gil Li Frenkel, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Juniors va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Gian Maria Cappiello va sortir per sobre el travesser.
  • 215 Minuto 18 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Gian Maria Cappiello va rebre molts aplaudiments. Al minut 18 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 243 Minuto 23 (Ocasión de contra por la derecha): Juniors van sortir al contraatac amb encert al minut 23, però Gian Maria Cappiello no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): En Josu Acerete va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Josicos

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 10 (Ocasión de penalti): Al minut 10 de partit, Yavuz Erkoç de Josicos va fallar un penal. Posteriorment va afirmar que "els focus l'havien enlluernat".
  • 218 Minuto 50 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Josicos Martin Francisco Berti quasi marca al minut 50 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Willy Borja l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 21, Imran Čaušević de Josicos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Willy Borja de Josicos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Baasan Amarjargal de Josicos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.