Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Numantia (1460437) - DISAR (995931) » 670512008: T65/J5/V

Liga 670512008 Información oficial sobre el partido 670512008 en Hattrick

13.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 5 / V.34 (5547)

Real club de la Aviación Alineación oficial del equipo 'Real club de la Aviación' en el partido 0 - 2 DISAR Alineación oficial del equipo 'DISAR' en el partido
0 - 1 Albano Citjo (27')
0 - 2 Izydor Nzrangerenko (42')
Real club de la Aviación Alineación oficial del equipo 'Real club de la Aviación' en el partido 0 - 2 DISAR Alineación oficial del equipo 'DISAR' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real club de la Aviación Alineación oficial del equipo 'Real club de la Aviación' en el partido 2 - 1 DISAR Alineación oficial del equipo 'DISAR' en el partido
Tiene mala suerte 2.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,8 % 8,7 % 22,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real club de la Aviación

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 3 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): György Cséfán va superar els defenses rivals per velocitat al minut 3 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 209 Minuto 34 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Markus Vierlbeck va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Achilleas Fanopoulos va xutar a fora.
  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Aviación la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 211 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36, Joaquin Campo quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 211 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Aviación enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 285 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Aviación a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Jerzy Hodurek va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 201 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Mert Ezgi no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Walenty Psiuk de Aviación es va emportar una amonestació al minut 32 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Joaquin Campo de Aviación la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

DISAR

Goles Goles

  • 173 Minuto 27 (Gol por la derecha): Al minut 27 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Albano Citjo que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 185 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del DISAR van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Izydor Nzrangerenko va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 39 (Ocasión de contra de falta): DISAR va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Gian Mattia Catelli va anar a parar a les mans del porter.
  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Daniel Alujas va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Achilleas Fanopoulos de DISAR va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 77 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Norbert Bär de DISAR amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.