Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

san juan del puerto (1437682) - Sporting Astur-Lliones (794836) » 670511983: T65/J12/V

Liga 670511983 Información oficial sobre el partido 670511983 en Hattrick

03.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 12 / V.33 (5546)

U.D EsTaDa Alineación oficial del equipo 'U.D EsTaDa' en el partido 4 - 1 Sporting Astur-Lliones Alineación oficial del equipo 'Sporting Astur-Lliones' en el partido
Ricard Miquel Amer (6') 1 - 0
Manuel Oria (35') 2 - 0
2 - 1 Álvaro Montes (61')
Juan José Piñeiro (82') 3 - 1
Luis Ángel Cossio (85') 4 - 1
U.D EsTaDa Alineación oficial del equipo 'U.D EsTaDa' en el partido 4 - 1 Sporting Astur-Lliones Alineación oficial del equipo 'Sporting Astur-Lliones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
U.D EsTaDa Alineación oficial del equipo 'U.D EsTaDa' en el partido 4 - 1 Sporting Astur-Lliones Alineación oficial del equipo 'Sporting Astur-Lliones' en el partido
Tiene un resultado normal 3.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D EsTaDa

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): EsTaDa s'avançava al marcador al minut 6, després d'un rebot que va caçar en Ricard Miquel Amer per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): EsTaDa va aconseguir el 2 - 0 quan Manuel Oria va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): EsTaDa va augmentar la diferència quan Juan José Piñeiro no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 185 Minuto 85 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del SAstuLli. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Luis Ángel Cossio la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del EsTaDa es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 1 arribava al minut 85.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Manuel Oria va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): El EsTaDa ho intentava per la dreta per mitjà de Juan José Piñeiro, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): El jugador local Ricard Miquel Amer per poc que no incrementa el marcador al minut 88. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Maik Ess va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Sporting Astur-Lliones

Goles Goles

  • 141 Minuto 61 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de SAstuLli van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 1 mitjançant en Álvaro Montes.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Álvaro Montes va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Aser Ribet, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 225 Minuto 84 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que José María Dardalla es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 251 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Demeter Beranoagirre va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.