Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kebab de Bruyne (1336690) - Wits F.C (30781) » 670511972: T65/J9/V

Liga 670511972 Información oficial sobre el partido 670511972 en Hattrick

13.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 9 / V.33 (5546)

Xungos Team Alineación oficial del equipo 'Xungos Team' en el partido 0 - 3 Wits F.C Alineación oficial del equipo 'Wits F.C' en el partido
0 - 1 Adam Piechaczek (17')
0 - 2 Adam Piechaczek (35')
0 - 3 Adam Piechaczek (74')
Xungos Team Alineación oficial del equipo 'Xungos Team' en el partido 0 - 3 Wits F.C Alineación oficial del equipo 'Wits F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Xungos Team Alineación oficial del equipo 'Xungos Team' en el partido 1 - 1 Wits F.C Alineación oficial del equipo 'Wits F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,5 % 7,0 % 71,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xungos Team

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Xungos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 8 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ciprian Luchici ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 30 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Alberto Salgado, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 219 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Xungos va estar a punt d'arribar en un córner. En Manex Matzizior va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Xungos va anar a parar a la dreta de l'atac on en Fernando Artacho, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Xungos van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Santiago Alférez García va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Wits F.C

Goles Goles

  • 173 Minuto 17 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Adam Piechaczek va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 184 Minuto 35 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Wits per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 35. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Adam Piechaczek. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 138 Minuto 74 (Gol evento especial extremo + rematador): En Józef Guca va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Adam Piechaczek la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29, el Wits va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Józef Guca s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Adam Piechaczek es va quedar sol davant del porter, al minut 61. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75 Julio Mansilla va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Pasquale Pimpinella, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.