Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico Periferia (48019) - Lancia de León (125635) » 670511520: T65/J8/V

Liga 670511520 Información oficial sobre el partido 670511520 en Hattrick

06.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 8 / V.25 (5538)

Atletico Periferia Alineación oficial del equipo 'Atletico Periferia' en el partido 4 - 1 Lancia de León Alineación oficial del equipo 'Lancia de León' en el partido
Maxime Couchot (40') 1 - 0
Andrea Farinello (44') 2 - 0
Horia Pascaru (81') 3 - 0
Tang Chee How (83') 4 - 0
4 - 1 Carlos Gorostazu (87')
Atletico Periferia Alineación oficial del equipo 'Atletico Periferia' en el partido 4 - 1 Lancia de León Alineación oficial del equipo 'Lancia de León' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Atletico Periferia Alineación oficial del equipo 'Atletico Periferia' en el partido 4 - 1 Lancia de León Alineación oficial del equipo 'Lancia de León' en el partido
Tiene un resultado normal 3.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,0 % 0,7 % 10,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Periferia

Goles Goles

  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40 els aficionats van embogir quan en Maxime Couchot va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Periferia.
  • 130 Minuto 44 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Andrea Farinello va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 44 el resultat passava a ser de 2 - 0.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Periferia va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Horia Pascaru des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Tang Chee How, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a Periferia.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 26 per blocar una centrada d'en Sandro Wiekens va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Periferia.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Vittorio Trucchi. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44, Maxime Couchot gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Zunbeltz Lartategi va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): En Vittorio Trucchi, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 78 quan Maxime Couchot de Periferia gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Lancia de León

Goles Goles

  • 151 Minuto 87 (Gol por el centro): Lancia van mostrar una bona compenetració quan al minut 87 van reduir diferències a 4 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Carlos Gorostazu va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner peinado): György Gálvölgyi hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Miroslav Lazović havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 263 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): En Roberto Picatoste va encarar al porter al 44, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Lancia va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Carlos Gorostazu, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 252 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Lancia va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 86 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Wellington Ponce Enríquez.