Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Arriacense (774037) - Screamers From Hell (776606) » 670511377: T65/J14/V

Liga 670511377 Información oficial sobre el partido 670511377 en Hattrick

17.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 14 / V.22 (5535)

F.C. Alconeti Alineación oficial del equipo 'F.C. Alconeti' en el partido 1 - 3 cafres Alineación oficial del equipo 'cafres' en el partido
0 - 1 Juan Pedro Alacid (14')
Attilio Mazzalai (38') 1 - 1
1 - 2 Murman Phurtseladze (65')
1 - 3 Juan Pedro Alacid (74')
F.C. Alconeti Alineación oficial del equipo 'F.C. Alconeti' en el partido 1 - 3 cafres Alineación oficial del equipo 'cafres' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Alconeti Alineación oficial del equipo 'F.C. Alconeti' en el partido 0 - 1 cafres Alineación oficial del equipo 'cafres' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,3 % 0,1 % 95,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Alconeti

Goles Goles

  • 106 Minuto 38 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Attilio Mazzalai va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 38, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Alconeti, mentre ja celebrava el 1 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 18 (Ocasión de contra por la derecha): Elmo Antonio Barradas va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Alconeti que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 206 Minuto 64 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 64 minuts de joc, Attilio Mazzalai semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 287 Minuto 79 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Alconeti tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Bernardo Marques ho va intentar al minut 79 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rigobert Spielberger de Alconeti va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 514 Minuto 70 (Tarjeta roja directa): Al minut 70 en Attilio Mazzalai va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 90, Nurbol Zharkeev de Alconeti va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

cafres

Goles Goles

  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 14, quan Juan Pedro Alacid va posar els visitants cafres per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 172 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de cafres va ser finalitzada des de l'esquerra per Murman Phurtseladze al minut 65. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 182 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Juan Pedro Alacid va aprofitar un error defensiu al minut 74, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a cafres.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): cafres quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Fernando Talavera va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Paco Benedit al minut 17, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Danél Varlett de cafres va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.