Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cafres (776606) - Birras People (1371087) » 670511360: T65/J10/V

Liga 670511360 Información oficial sobre el partido 670511360 en Hattrick

20.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 10 / V.22 (5535)

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

cafres Alineación oficial del equipo 'cafres' en el partido 1 - 3 Birras People Alineación oficial del equipo 'Birras People' en el partido
0 - 1 Ciro Serio (1')
Danél Varlett (11') 1 - 1
1 - 2 Jochen Sengelmann (55')
1 - 3 Jochen Sengelmann (79')
cafres Alineación oficial del equipo 'cafres' en el partido 1 - 3 Birras People Alineación oficial del equipo 'Birras People' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
cafres Alineación oficial del equipo 'cafres' en el partido 0 - 4 Birras People Alineación oficial del equipo 'Birras People' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cafres

Goles Goles

 • 113 Minuto 11 (Gol por la derecha): Els jugadors del cafres amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 11, deixant Danél Varlett en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

 • 242 Minuto 9 (Ocasión de contra por la izquierda): El cafres va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 9, però en Mario Rügen va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

 • 514 Minuto 82 (Tarjeta roja directa): Al minut 82, Fernando Talavera de cafres va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Birras People

Goles Goles

 • 118 Minuto 1 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 1, Dries Halberstad va pentinar un córner cap al segon pal que Ciro Serio va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.
 • 173 Minuto 55 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Jochen Sengelmann va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
 • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Jochen Sengelmann va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 79, i va fer pujar el 1 - 3 per a Birras.

Ocasiones Ocasiones

 • 282 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Al minut 5 Necmeddin Ecer va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Jochen Sengelmann, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
 • 283 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Sergio Echezarreta al minut 8, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
 • 225 Minuto 16 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Warwick Edgeworth de Birras va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
 • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): En Pau Povill va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
 • 283 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Samuele Chiesi, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Samuele Chiesi va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
 • 282 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Samuele Chiesi es va quedar sol davant del porter, al minut 81. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

 • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Samuele Chiesi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.