Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

la pelota (994149) - xeroki's (801222) » 670511343: T65/J6/V

Liga 670511343 Información oficial sobre el partido 670511343 en Hattrick

20.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 6 / V.22 (5535)

la pelota Alineación oficial del equipo 'la pelota' en el partido 1 - 1 xeroki's Alineación oficial del equipo 'xeroki's' en el partido
0 - 1 Petr Mikan (74')
Aage Jønsson (77') 1 - 1
la pelota Alineación oficial del equipo 'la pelota' en el partido 1 - 1 xeroki's Alineación oficial del equipo 'xeroki's' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
la pelota Alineación oficial del equipo 'la pelota' en el partido 1 - 1 xeroki's Alineación oficial del equipo 'xeroki's' en el partido
Tiene un resultado normal 1.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
38,5 % 33,5 % 28,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

la pelota

Goles Goles

  • 114 Minuto 77 (Gol de penalti): Després de 77 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al pelota, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Aage Jønsson de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 24 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Antonio Risaliti va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Patxo Leizargarate per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Antonio Risaliti va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de pelota se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): pelota va estar a punt de posar-se per davant al minut 39 però Luciano Chiusso va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 83 per blocar una centrada d'en Roman Wszelak va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de pelota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Al Cotton de pelota la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alex Freeman de pelota va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

xeroki's

Goles Goles

  • 172 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Petr Mikan quedar desmarcat i marcar per a xerokis al minut 74. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 18 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Adnane Abakil va fer una magnífica centrada, però la rematada de Estanislao Valcarce va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Florin-Bogdan Aiordăchioaie que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Bjartur Ólafsson de xerokis, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 80, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Tassadaq Ajmal, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 82 però la pilota va sortir lleugerament desviada.