Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

xeroki's (801222) - Llops C.F (1418468) » 670511339: T65/J5/V

Liga 670511339 Información oficial sobre el partido 670511339 en Hattrick

13.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 5 / V.22 (5535)

xeroki's Alineación oficial del equipo 'xeroki's' en el partido 1 - 1 Llops C.F Alineación oficial del equipo 'Llops C.F' en el partido
Bjartur Ólafsson (36') 1 - 0
1 - 1 Altzo Iñurrieta (84')
xeroki's Alineación oficial del equipo 'xeroki's' en el partido 1 - 1 Llops C.F Alineación oficial del equipo 'Llops C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
xeroki's Alineación oficial del equipo 'xeroki's' en el partido 2 - 1 Llops C.F Alineación oficial del equipo 'Llops C.F' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,1 % 9,1 % 22,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

xeroki's

Goles Goles

  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): xerokis, atacant per l'esquerra al minut 36, va aprofitar el magnífic llançament de Bjartur Ólafsson per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Tassadaq Ajmal va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Al minut 17 es va veure una gran oportunitat per a xerokis per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Bogdan Harabulă, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Patxo Leizargarate va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de xerokis se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 215 Minuto 33 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Bjartur Ólafsson va rebre molts aplaudiments. Al minut 33 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 243 Minuto 63 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de xerokis va anar a parar a la dreta de l'atac on en Bjartur Ólafsson, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): El xerokis ho intentava per la dreta per mitjà de Emanuel Ionică, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 230 Minuto 76 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Patxo Leizargarate, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Llops C.F

Goles Goles

  • 161 Minuto 84 (Gol por el centro): Als 84 minuts de partit, Altzo Iñurrieta de Llops va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Llops va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Altzo Iñurrieta, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Roberto Carlos Bernat va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Robbie Kindly, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 263 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Óscar Gámez va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 272 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Estevo Peleteiro va marcar al minut 85 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Óscar Gámez de Llops la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.