Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Birras People (1371087) - Snow_Kids (797629) » 670511331: T65/J3/V

Liga 670511331 Información oficial sobre el partido 670511331 en Hattrick

30.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 3 / V.22 (5535)

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Birras People Alineación oficial del equipo 'Birras People' en el partido 1 - 1 Snow_Kids Alineación oficial del equipo 'Snow_Kids' en el partido
Jochen Sengelmann (56') 1 - 0
1 - 1 Veljko Vinčić (73')
Birras People Alineación oficial del equipo 'Birras People' en el partido 1 - 1 Snow_Kids Alineación oficial del equipo 'Snow_Kids' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Birras People Alineación oficial del equipo 'Birras People' en el partido 2 - 0 Snow_Kids Alineación oficial del equipo 'Snow_Kids' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Birras People

Goles Goles

 • 121 Minuto 56 (Gol por el centro): Birras va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 56 Jochen Sengelmann va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

 • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Abraham Gamma del Birras ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
 • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Samuele Chiesi va estar a punt d'avançar els locals al minut 33 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
 • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34, Rafael Canterelles arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
 • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Jochen Sengelmann va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Birras se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
 • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): En Dries Halberstad es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
 • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Ciro Serio, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Snow_Kids

Goles Goles

 • 142 Minuto 73 (Gol de contra por la izquierda): En Veljko Vinčić va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

 • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): Snow_Kids van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 42, però Ian Bonito va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
 • 273 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Daantje Frerichs va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Óscar Desclergues, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

 • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mikael Grönman de Snow_Kids es va guanyar la targeta groga merescudament.
 • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 19, Francisco Lucas de Snow_Kids va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.