Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

la pelota (994149) - Llops C.F (1418468) » 670511325: T65/J1/V

Liga 670511325 Información oficial sobre el partido 670511325 en Hattrick

16.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 1 / V.22 (5535)

la pelota Alineación oficial del equipo 'la pelota' en el partido 2 - 3 Llops C.F Alineación oficial del equipo 'Llops C.F' en el partido
0 - 1 Miguel Mingorance (12')
Franklin Drayton (26') 1 - 1
Antonio Risaliti (33') 2 - 1
2 - 2 Estevo Peleteiro (36')
2 - 3 Óscar Gámez (40')
la pelota Alineación oficial del equipo 'la pelota' en el partido 2 - 3 Llops C.F Alineación oficial del equipo 'Llops C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
la pelota Alineación oficial del equipo 'la pelota' en el partido 1 - 2 Llops C.F Alineación oficial del equipo 'Llops C.F' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,6 % 17,4 % 57,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

la pelota

Goles Goles

  • 112 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del pelota s'esgargamellaven dempeus per esperonar Franklin Drayton que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 26 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 118 Minuto 33 (Gol evento especial córner peinado): En Emilio Leffler entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al pelota, un peu providencial d'en Antonio Risaliti va situar el 2-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Otto Laduron va estar a punt d'acabar en gol al minut 11, però el porter visitant Guillermo Fero va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Antonio Risaliti. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 243 Minuto 50 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de pelota van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Otto Laduron va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 212 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): En Otto Laduron va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 70, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Franklin Drayton de pelota va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Llops C.F

Goles Goles

  • 142 Minuto 12 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Miguel Mingorance de Llops va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 138 Minuto 36 (Gol evento especial extremo + rematador): En Hadriano Basadre va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Estevo Peleteiro la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 2 al marcador.
  • 171 Minuto 40 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Óscar Gámez que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a Llops.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Óscar Gámez després de 65 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Raimund Fuchsloch va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Óscar Gámez, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Óscar Gámez va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 de partit, Valter Rubelli va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.