Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R. C. Baiona (774408) - Atletico Vaquilla (1366741) » 670511239: T65/J8/V

Liga 670511239 Información oficial sobre el partido 670511239 en Hattrick

06.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 8 / V.20 (5533)

R. C. Baiona Alineación oficial del equipo 'R. C. Baiona' en el partido 1 - 1 Atletico Vaquilla Alineación oficial del equipo 'Atletico Vaquilla' en el partido
Salvador Juliench (49') 1 - 0
1 - 1 Joaquim Manuel Peixoto (72')
R. C. Baiona Alineación oficial del equipo 'R. C. Baiona' en el partido 1 - 1 Atletico Vaquilla Alineación oficial del equipo 'Atletico Vaquilla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
R. C. Baiona Alineación oficial del equipo 'R. C. Baiona' en el partido 1 - 7 Atletico Vaquilla Alineación oficial del equipo 'Atletico Vaquilla' en el partido
Tiene un resultado normal 0.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Está más tieso que su rival
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,3 % 0,1 % 98,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R. C. Baiona

Goles Goles

  • 141 Minuto 49 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Baiona van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 0 mitjançant en Salvador Juliench.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Mitru Georgescu va estar a punt d'acabar en gol al minut 27, però el porter visitant Botond Hungler va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Baiona va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Maximilian Achterum en un 1 contra 1 amb el porter Botond Hungler, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tobias Wisinger de Baiona amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Atletico Vaquilla

Goles Goles

  • 162 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 72 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Joaquim Manuel Peixoto de Atletico marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Ernesto Borja va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 26, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però David Carlos Piedrabuena va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Joseph Fakhri va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de David Carlos Piedrabuena, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 263 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): En Levent Doru va encarar al porter al 54, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 272 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74, un refús desafortunat de David Carlos Piedrabuena, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Ernesto Borja no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 235 Minuto 75 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Wilson Kruyens es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 75, però el porter va aturar el seu xut.
  • 272 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Atletico que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Wilson Kruyens, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.