Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mila Esportiu (1585152) - Abrera Rangers (47480) » 670511192: T65/J10/V

Liga 670511192 Información oficial sobre el partido 670511192 en Hattrick

20.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 10 / V.19 (5532)

AT. MILA Alineación oficial del equipo 'AT. MILA' en el partido 0 - 0 Abrera Rangers Alineación oficial del equipo 'Abrera Rangers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AT. MILA Alineación oficial del equipo 'AT. MILA' en el partido 0 - 2 Abrera Rangers Alineación oficial del equipo 'Abrera Rangers' en el partido
Tiene un resultado normal 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AT. MILA

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de MILA va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Mauro Sáenz Rivas, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de MILA va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Matej Tomaš va sortir per sobre el travesser.
  • 205 Minuto 31 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Joan Vicenç Joli de MILA va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Luis Arcenegui al minut 31 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de MILA, l'equip va recuperar la pilota al minut 75 i va contraatacar. En Luis Arcenegui va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Víctor Ortega de MILA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Guillermo Virgos de MILA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Manuel Lapetra Churruca de MILA va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Abrera Rangers

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 15 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Nicodemo Mesa Tovar de Rangers no va ser gol per ben poc.
  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Al minut 25, un refús desafortunat de Diógenes Cordero, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Miguel Camus no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 52 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Relja Koturović ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Relja Koturović va marcar al minut 53 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.