Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Toledanakis FC (1436456) - F.C. Campio (989790) » 670511164: T65/J3/V

Liga 670511164 Información oficial sobre el partido 670511164 en Hattrick

30.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 3 / V.19 (5532)

Toledanakis FC Alineación oficial del equipo 'Toledanakis FC' en el partido 2 - 1 F.C. Campio Alineación oficial del equipo 'F.C. Campio' en el partido
0 - 1 Aymane Ihadouchen (3')
Vladimir Dukhin (21') 1 - 1
Vladimir Dukhin (56') 2 - 1
Toledanakis FC Alineación oficial del equipo 'Toledanakis FC' en el partido 2 - 1 F.C. Campio Alineación oficial del equipo 'F.C. Campio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Toledanakis FC Alineación oficial del equipo 'Toledanakis FC' en el partido 3 - 1 F.C. Campio Alineación oficial del equipo 'F.C. Campio' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,1 % 1,3 % 13,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Toledanakis FC

Goles Goles

  • 113 Minuto 21 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al TFC una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Vladimir Dukhin, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 21.
  • 121 Minuto 56 (Gol por el centro): TFC va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 56 Vladimir Dukhin va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Kliment Gaisenok va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Al minut 33, Èric Genebriera arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 285 Minuto 47 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Andriy Onishenko, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 222 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): En Juan Mendia va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 55 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Osvaldo Centrella va estar a punt d'acabar en gol al minut 55, però el porter visitant Víctor Canal va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Graeme Smoody.

F.C. Campio

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): El jugador de Campio Aymane Ihadouchen va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 3 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Aymane Ihadouchen de Campio va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 20 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Asel Enabeitia que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Campio va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 49, quan Alberto Pérez va quedar-se sol davant el porter Dácio Bermudez, però aquest va poder aturar el xut.
  • 215 Minuto 53 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Ignacio Terrona Benjumea que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 263 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): En Urko Erkibel va encarar al porter al 58, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.