Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

veguilla (1585078) - F.C. Campio (989790) » 670511157: T65/J1/V

Liga 670511157 Información oficial sobre el partido 670511157 en Hattrick

16.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 1 / V.19 (5532)

veguilla Alineación oficial del equipo 'veguilla' en el partido 1 - 0 F.C. Campio Alineación oficial del equipo 'F.C. Campio' en el partido
Ádám Bagócsi (18') 1 - 0
veguilla Alineación oficial del equipo 'veguilla' en el partido 1 - 0 F.C. Campio Alineación oficial del equipo 'F.C. Campio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
veguilla Alineación oficial del equipo 'veguilla' en el partido 5 - 1 F.C. Campio Alineación oficial del equipo 'F.C. Campio' en el partido
Es un cenizo 4.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

veguilla

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): Al minut 18 els aficionats van embogir quan en Ádám Bagócsi va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de veguilla.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4, Giel van Olphen arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 239 Minuto 5 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Rudolf Cătănoiu va marxar de Bonifazio Berroxaetxebarria en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de veguilla van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Al minut 8 es va veure una gran oportunitat per a veguilla per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Rudolf Cătănoiu, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Rudolf Cătănoiu va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al minut 54, Sébastien M'Bida gairebé va marcar per a veguilla des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Víctor Canal al minut 60 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Kravann Chanveasna va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

F.C. Campio

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 48 (Ocasión de falta): El jugador visitant Urko Erkibel va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 48 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.