Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D EL RINKON (1337958) - Abrera Rangers (47480) » 670511156: T65/J1/V

Liga 670511156 Información oficial sobre el partido 670511156 en Hattrick

16.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 1 / V.19 (5532)

Las Parras F.C. Alineación oficial del equipo 'Las Parras F.C.' en el partido 3 - 1 Abrera Rangers Alineación oficial del equipo 'Abrera Rangers' en el partido
Giorgos Tsountas (14') 1 - 0
Maciej Greniuk (28') 2 - 0
2 - 1 Relja Koturović (32')
Alex Lazăr (39') 3 - 1
Las Parras F.C. Alineación oficial del equipo 'Las Parras F.C.' en el partido 3 - 1 Abrera Rangers Alineación oficial del equipo 'Abrera Rangers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Las Parras F.C. Alineación oficial del equipo 'Las Parras F.C.' en el partido 2 - 1 Abrera Rangers Alineación oficial del equipo 'Abrera Rangers' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,6 % 1,3 % 13,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las Parras F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 14 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 14 gràcies a la jugada de Giorgos Tsountas, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 185 Minuto 28 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Rangers. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Maciej Greniuk la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Parras es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 28.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): En Alex Lazăr de Parras va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Giorgos Tsountas va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 218 Minuto 42 (Ocasión evento especial córner peinado): Alex Lazăr quasi marca en una jugada assajada de córner que Jörgen Sandskog havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): En Felipo Barnert, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Abrera Rangers

Goles Goles

  • 153 Minuto 32 (Gol por la derecha): Els jugadors de Rangers no defallien en cap moment. Producte d'això, en Relja Koturović va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 41 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Relja Koturović de Rangers va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Noël Gonzalez que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 251 Minuto 43 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 43, quan un error defensiu va deixar Besart Muriqi completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 251 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Pedro Tamariz Rueda va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Ted Ferrari no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pedro Tamariz Rueda de Rangers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.