Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LaPutaBanda (1436563) - C.E.Ravanets (310603) » 670510903: T65/J8/V

Liga 670510903 Información oficial sobre el partido 670510903 en Hattrick

06.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 8 / V.14 (5527)

LaPutaBanda Alineación oficial del equipo 'LaPutaBanda' en el partido 1 - 3 C.E.Ravanets Alineación oficial del equipo 'C.E.Ravanets' en el partido
0 - 1 Seymour Wilmot (15')
0 - 2 Javier Revulgo (33')
0 - 3 Saturno Mantiñán (69')
Jaume Ibars (70') 1 - 3
LaPutaBanda Alineación oficial del equipo 'LaPutaBanda' en el partido 1 - 3 C.E.Ravanets Alineación oficial del equipo 'C.E.Ravanets' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
LaPutaBanda Alineación oficial del equipo 'LaPutaBanda' en el partido 1 - 3 C.E.Ravanets Alineación oficial del equipo 'C.E.Ravanets' en el partido
Tiene un resultado normal 0.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,0 % 0,2 % 93,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LaPutaBanda

Goles Goles

  • 102 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Jaume Ibars de LaPutaBanda va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 10 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip LaPutaBanda Gustavo Gasque quasi marca al minut 10 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Jaume Ibars l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 200 Minuto 67 (Ocasión de falta): LaPutaBanda va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 67, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 206 Minuto 85 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 85, tothom va saber perquè en Mădălin Ghiţiu era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 202 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Passaven 90 minuts quan Joan Tubau des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 68, Roi Barrera de LaPutaBanda va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72, Harmen Polak de LaPutaBanda va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

C.E.Ravanets

Goles Goles

  • 171 Minuto 15 (Gol por el centro): En Seymour Wilmot donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 15 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Javier Revulgo de C.E.Ravanets l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 33 de partit.
  • 118 Minuto 69 (Gol evento especial córner peinado): C.E.Ravanets va aconseguir el 0 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Jesús Iguíñiz, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Saturno Mantiñán que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 18 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Ádám Antal al minut 18.
  • 285 Minuto 20 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de C.E.Ravanets la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 283 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Santi Gay al minut 55, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Javier Revulgo de C.E.Ravanets va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 80 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Javier Revulgo, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Javier Revulgo va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.