Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chiseira F.C. (1595807) - Tropikal Fruit (121094) » 670510898: T65/J7/V

Liga 670510898 Información oficial sobre el partido 670510898 en Hattrick

27.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 7 / V.14 (5527)

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Chiseira F.C. Alineación oficial del equipo 'Chiseira F.C.' en el partido 1 - 1 Tropikal Fruit Alineación oficial del equipo 'Tropikal Fruit' en el partido
0 - 1 Hermes Cervela (9')
Folkert Warmerdam (18') 1 - 1
Chiseira F.C. Alineación oficial del equipo 'Chiseira F.C.' en el partido 1 - 1 Tropikal Fruit Alineación oficial del equipo 'Tropikal Fruit' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Chiseira F.C. Alineación oficial del equipo 'Chiseira F.C.' en el partido 2 - 0 Tropikal Fruit Alineación oficial del equipo 'Tropikal Fruit' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chiseira F.C.

Goles Goles

  • 111 Minuto 18 (Gol por el centro): Passat el minut 18 de joc, Folkert Warmerdam facilitava les coses al Chiseira amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Chiseira va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Folkert Warmerdam va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Beñat Mendibeltzua.
  • 223 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Al minut 48, Folkert Warmerdam arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Matthew Cameron de Chiseira la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tropikal Fruit

Goles Goles

  • 140 Minuto 9 (Gol de contra de falta): El contraatac de Tropikal va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Hermes Cervela va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 0 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Tropikal va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Noelio Herreros de Tejada, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 49 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Tropikal va anar a parar a la dreta de l'atac on en Chulián Gómez, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 208 Minuto 68 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Quirze Moscardó de Tropikal va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Hermes Cervela que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.