Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LaPutaBanda (1436563) - Tropikal Fruit (121094) » 670510895: T65/J6/V

Liga 670510895 Información oficial sobre el partido 670510895 en Hattrick

20.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 6 / V.14 (5527)

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

LaPutaBanda Alineación oficial del equipo 'LaPutaBanda' en el partido 3 - 1 Tropikal Fruit Alineación oficial del equipo 'Tropikal Fruit' en el partido
Felipe Churruca (5') 1 - 0
1 - 1 Marcel·lí Orero (8')
Óscar Valiente Caballer (20') 2 - 1
Óscar Valiente Caballer (76') 3 - 1
LaPutaBanda Alineación oficial del equipo 'LaPutaBanda' en el partido 3 - 1 Tropikal Fruit Alineación oficial del equipo 'Tropikal Fruit' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
LaPutaBanda Alineación oficial del equipo 'LaPutaBanda' en el partido 2 - 0 Tropikal Fruit Alineación oficial del equipo 'Tropikal Fruit' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LaPutaBanda

Goles Goles

  • 122 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Al minut 5 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a LaPutaBanda va ser Felipe Churruca.
  • 123 Minuto 20 (Gol por la derecha): Corria el minut 20 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Óscar Valiente Caballer, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 137 Minuto 76 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Daniel Lavín la va convertir en gol amb un remat de cap en Óscar Valiente Caballer tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 76 el marcador es va actualitzar: 3 - 1.

Tropikal Fruit

Goles Goles

  • 186 Minuto 8 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 1 - 1 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Tropikal. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Marcel·lí Orero va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Tropikal va anar a parar a la dreta de l'atac on en Paolo Degortes, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 51 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Tropikal sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Luis Besteiro Saiz, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 51 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 240 Minuto 71 (Ocasión de contra de falta): El Tropikal va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Jordi 'El català' Escuder la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Tropikal van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Luis Besteiro Saiz va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Paolo Degortes de Tropikal es va guanyar la targeta groga merescudament.