Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Leckwith Lions (1582594) - AIMARTXO (1420562) » 670510893: T65/J5/V

Liga 670510893 Información oficial sobre el partido 670510893 en Hattrick

13.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 5 / V.14 (5527)

Leckwith Lions Alineación oficial del equipo 'Leckwith Lions' en el partido 1 - 0 AIMARTXO Alineación oficial del equipo 'AIMARTXO' en el partido
Derek Swan (65') 1 - 0
Leckwith Lions Alineación oficial del equipo 'Leckwith Lions' en el partido 1 - 0 AIMARTXO Alineación oficial del equipo 'AIMARTXO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Leckwith Lions Alineación oficial del equipo 'Leckwith Lions' en el partido 2 - 0 AIMARTXO Alineación oficial del equipo 'AIMARTXO' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,5 % 0,2 % 5,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Leckwith Lions

Goles Goles

  • 122 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Leckwith prenia la batuta de l'encontre al minut 65, quan en Derek Swan va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 2 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Ignacio Artaraz va fer al minut 2 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Adolfo Fernández, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): En Javier Huerta, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 285 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Leckwith van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Javier Huerta, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Amir Abd El Rahman es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Cristian-Sorin Cuţăr de Leckwith va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ramón Alcolea de Leckwith es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Javier Huerta de Leckwith amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

AIMARTXO

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41 de partit, Jaime Cano quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Roberts Semerjaks que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 63 (Ocasión por el centro): AIMARTXO va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 63, quan Jaime Cano va quedar-se sol davant el porter Leonhard Wittenförden, però aquest va poder aturar el xut.
  • 261 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Francisco Haya al minut 72 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): En Matteo Tambasco va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Francisco Haya.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Roberts Semerjaks de AIMARTXO va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.