Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Casas Bajas F.S (490564) - LaPutaBanda (1436563) » 670510888: T65/J4/V

Liga 670510888 Información oficial sobre el partido 670510888 en Hattrick

06.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 4 / V.14 (5527)

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Casas Bajas F.S Alineación oficial del equipo 'Casas Bajas F.S' en el partido 3 - 0 LaPutaBanda Alineación oficial del equipo 'LaPutaBanda' en el partido
Cecilio Escalante (9') 1 - 0
Johannes Wallner (56') 2 - 0
Angel Merino (57') 3 - 0
Casas Bajas F.S Alineación oficial del equipo 'Casas Bajas F.S' en el partido 3 - 0 LaPutaBanda Alineación oficial del equipo 'LaPutaBanda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Casas Bajas F.S Alineación oficial del equipo 'Casas Bajas F.S' en el partido 2 - 0 LaPutaBanda Alineación oficial del equipo 'LaPutaBanda' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Casas Bajas F.S

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): Al minut 9 els aficionats van embogir quan en Cecilio Escalante va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Casas.
  • 133 Minuto 56 (Gol por la derecha): Casas va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Johannes Wallner va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 134 Minuto 57 (Gol de penalti): Als 57 minuts de joc, els nois de Casas van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Angel Merino augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 44 (Ocasión de falta): En Angel Merino es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Al minut 55, Wilfried Übigau gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Job van Aalen va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Wilfried Übigau de Casas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

LaPutaBanda

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Daniel Lavín sol davant la porteria al minut 42, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 236 Minuto 50 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Johannes Wallner va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 43 (Tarjeta roja directa): Al minut 43 en Joan Tubau va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.