Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.E.Ravanets (310603) - Leckwith Lions (1582594) » 670510884: T65/J3/V

Liga 670510884 Información oficial sobre el partido 670510884 en Hattrick

30.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 3 / V.14 (5527)

C.E.Ravanets Alineación oficial del equipo 'C.E.Ravanets' en el partido 1 - 1 Leckwith Lions Alineación oficial del equipo 'Leckwith Lions' en el partido
0 - 1 Adolfo Fernández (48')
Santi Gay (57') 1 - 1
C.E.Ravanets Alineación oficial del equipo 'C.E.Ravanets' en el partido 1 - 1 Leckwith Lions Alineación oficial del equipo 'Leckwith Lions' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.E.Ravanets Alineación oficial del equipo 'C.E.Ravanets' en el partido 1 - 2 Leckwith Lions Alineación oficial del equipo 'Leckwith Lions' en el partido
Tiene un resultado normal 0.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,1 % 1,5 % 84,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.E.Ravanets

Goles Goles

  • 111 Minuto 57 (Gol por el centro): Santi Gay s'emportà una gran ovació del públic local al minut 57, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de C.E.Ravanets va anar a parar a la dreta de l'atac on en Fernando Vasco, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Leckwith Lions

Goles Goles

  • 185 Minuto 48 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Adolfo Fernández, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): Leckwith van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 3, però el xut de Ramón Alcolea des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Leckwith va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Ziro Gartzearena va desviar el xut final de Javier Huerta després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): En Cristian-Sorin Cuţăr va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Àlex Codinas que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39 de partit, Tarik Sejmenagić quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Leckwith que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Àlex Codinas, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.