Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Leckwith Lions (1582594) - LaPutaBanda (1436563) » 670510879: T65/J2/V

Liga 670510879 Información oficial sobre el partido 670510879 en Hattrick

23.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 2 / V.14 (5527)

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Leckwith Lions Alineación oficial del equipo 'Leckwith Lions' en el partido 2 - 0 LaPutaBanda Alineación oficial del equipo 'LaPutaBanda' en el partido
Cristian-Sorin Cuţăr (2') 1 - 0
Ramón Alcolea (68') 2 - 0
Leckwith Lions Alineación oficial del equipo 'Leckwith Lions' en el partido 2 - 0 LaPutaBanda Alineación oficial del equipo 'LaPutaBanda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Leckwith Lions Alineación oficial del equipo 'Leckwith Lions' en el partido 3 - 0 LaPutaBanda Alineación oficial del equipo 'LaPutaBanda' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Leckwith Lions

Goles Goles

 • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Cristian-Sorin Cuţăr de Leckwith aconseguir un gol al minut 2 que posava per davant els locals: 1 - 0.
 • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Ramón Alcolea va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

 • 237 Minuto 4 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ignacio Artaraz va fer una magnífica centrada, però la rematada de Mariano Rodríguez va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
 • 232 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Al minut 17, Javier Huerta gairebé va marcar per a Leckwith des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
 • 232 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): En Derek Swan, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
 • 231 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Tarik Sejmenagić va estar a punt de sentenciar el partit al minut 27, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
 • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Mariano Rodríguez va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
 • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Cristian-Sorin Cuţăr, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

LaPutaBanda

Ocasiones Ocasiones

 • 263 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): En Gustavo Gasque va encarar al porter al 30, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
 • 252 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Daniel Lavín la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de LaPutaBanda havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
 • 253 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Leonhard Wittenförden va fer una estirada espectacular al minut 81, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en David Pemán.