Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pladeboavi (1371872) - Los Paticortos (1415254) » 670510717: T65/J3/V

Liga 670510717 Información oficial sobre el partido 670510717 en Hattrick

30.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 3 / V.11 (5524)

pladeboavi Alineación oficial del equipo 'pladeboavi' en el partido 4 - 0 ubeda muerta Alineación oficial del equipo 'ubeda muerta' en el partido
Angelo Frizione (13') 1 - 0
Mirko Legenda (14') 2 - 0
Juan Pablo Comallonga (78') 3 - 0
José Miguel Santos (89') 4 - 0
pladeboavi Alineación oficial del equipo 'pladeboavi' en el partido 4 - 0 ubeda muerta Alineación oficial del equipo 'ubeda muerta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
pladeboavi Alineación oficial del equipo 'pladeboavi' en el partido 2 - 1 ubeda muerta Alineación oficial del equipo 'ubeda muerta' en el partido
Tiene suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,4 % 6,5 % 21,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pladeboavi

Goles Goles

  • 137 Minuto 13 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Mik De Ville va anar a parar al cap de Angelo Frizione que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a pladeboavi el 1 - 0.
  • 132 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de pladeboavi a 2 - 0. Mirko Legenda va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 130 Minuto 78 (Gol de falta): El gol de falta de Juan Pablo Comallonga sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 78 i ampliar l'avantatge de pladeboavi a 3 - 0.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que José Miguel Santos va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 10 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Adalberto Brigido Hohberg va rebre molts aplaudiments. Al minut 10 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 289 Minuto 25 (Ocasión evento especial): En Mirko Legenda va fer una ràpida incursió al minut 25, però en Adrien Lavalley no va tenir cap problema per aturar-lo.
  • 232 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 27 quan Torben Gutkowski de pladeboavi gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 215 Minuto 30 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Adalberto Brigido Hohberg quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 289 Minuto 50 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Torben Gutkowski va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Adrien Lavalley el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77, Juan Pablo Comallonga gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Sébastien Auger va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mik De Ville de pladeboavi va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

ubeda muerta

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Giulio Claps quasi redueix la diferència al marcador al minut 17, però una gran estirada d'en Quinto Piensi va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 251 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Al minut 29, Ivan Despott va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 251 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Erminio Tota va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 251 Minuto 54 (Ocasión por el centro): En Ivan Despott va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Quinto Piensi.