Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

enmaromado (779677) - genaro-rizquez (1437069) » 670510673: T65/J6/V

Liga 670510673 Información oficial sobre el partido 670510673 en Hattrick

20.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 6 / V.10 (5523)

enmaromado Alineación oficial del equipo 'enmaromado' en el partido 1 - 1 genaro-rizquez Alineación oficial del equipo 'genaro-rizquez' en el partido
0 - 1 Gernot Elmenreich (18')
Denzil Price (36') 1 - 1
enmaromado Alineación oficial del equipo 'enmaromado' en el partido 1 - 1 genaro-rizquez Alineación oficial del equipo 'genaro-rizquez' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
enmaromado Alineación oficial del equipo 'enmaromado' en el partido 2 - 2 genaro-rizquez Alineación oficial del equipo 'genaro-rizquez' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,1 % 37,2 % 32,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

enmaromado

Goles Goles

  • 111 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36, Denzil Price va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Emanuele Gimona va estar a punt d'acabar en gol al minut 39, però el porter visitant Kazimierz Cichowski va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 205 Minuto 66 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Masud Muzorewa era fer passades de llarga distància. Al minut 66 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Emanuele Gimona però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 74 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Emanuele Gimona, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): Eduard Finta va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de enmaromado que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 222 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 80 per blocar una centrada d'en Jindřich Farkas va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de enmaromado.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Grygoriy Koperzhynskiy de enmaromado va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 76 del partit, Grygoriy Koperzhynskiy de l'equip enmaromado, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Emanuele Gimona.

genaro-rizquez

Goles Goles

  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Gernot Elmenreich que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a genaro-rizquez.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Es duien 17 minuts de partit jugats quan Lisandros Kotsios va estar a punt de posar per davant a genaro-rizquez amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Levente Finta va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de David Antonio González Villa després de 30 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Levente Finta va poder desviar-lo a córner.
  • 216 Minuto 33 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Bohumil Bartuška va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en David Antonio González Villa, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 37, quan en Diamantino Martins Sá va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Diamantino Martins Sá que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Lisandros Kotsios, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 77 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 38 (Tarjeta roja directa): Al minut 38 en Bohumil Bartuška va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.