Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nelson's FC (991827) - Tito_la's Fc (30964) » 670510671: T65/J6/V

Liga 670510671 Información oficial sobre el partido 670510671 en Hattrick

20.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 6 / V.10 (5523)

Nelson's FC Alineación oficial del equipo 'Nelson's FC' en el partido 2 - 1 Tito_la's Fc Alineación oficial del equipo 'Tito_la's Fc' en el partido
0 - 1 Tamás Mogyorósi (5')
Giancarlo Patteri (41') 1 - 1
Dariusz Drański (62') 2 - 1
Nelson's FC Alineación oficial del equipo 'Nelson's FC' en el partido 2 - 1 Tito_la's Fc Alineación oficial del equipo 'Tito_la's Fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Nelson's FC Alineación oficial del equipo 'Nelson's FC' en el partido 3 - 1 Tito_la's Fc Alineación oficial del equipo 'Tito_la's Fc' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,2 % 0,2 % 5,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nelson's FC

Goles Goles

  • 137 Minuto 41 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 41 en Łukasz Gawart va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Giancarlo Patteri podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 1 va pujar al marcador.
  • 121 Minuto 62 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Dariusz Drański, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Nelson's se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 62.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Jansugh 'el Príncipe' Navrozashvili va estar a punt d'empatar per a Nelson's quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Ursin Perrine va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Giancarlo Patteri va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): En Alberto Peñafiel va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 55 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jansugh 'el Príncipe' Navrozashvili va estar a punt d'acabar en gol al minut 55, però el porter visitant Ursin Perrine va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Jansugh 'el Príncipe' Navrozashvili. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 237 Minuto 71 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Łukasz Gawart va fer una magnífica centrada, però la rematada de Gregor Hunter va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tito_la's Fc

Goles Goles

  • 185 Minuto 5 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 5 minuts, el tirador de faltes del Tito_las va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Tamás Mogyorósi, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sven-Olle Robertsson.