Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bisbalovic FC (1436642) - Atletico Morrazo (486406) » 670510607: T65/J4/V

Liga 670510607 Información oficial sobre el partido 670510607 en Hattrick

06.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 4 / V.9 (5522)

Torpedo de Luga Alineación oficial del equipo 'Torpedo de Luga' en el partido 4 - 0 Atletico Morrazo Alineación oficial del equipo 'Atletico Morrazo' en el partido
Helmut Kreklau (29') 1 - 0
Galván Verdes (37') 2 - 0
Antonio David Pérez de Guzmán (73') 3 - 0
Antonio David Pérez de Guzmán (75') 4 - 0
Torpedo de Luga Alineación oficial del equipo 'Torpedo de Luga' en el partido 4 - 0 Atletico Morrazo Alineación oficial del equipo 'Atletico Morrazo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Torpedo de Luga Alineación oficial del equipo 'Torpedo de Luga' en el partido 2 - 0 Atletico Morrazo Alineación oficial del equipo 'Atletico Morrazo' en el partido
Tiene suerte 2.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torpedo de Luga

Goles Goles

  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Helmut Kreklau ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Luga es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Galván Verdes va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 134 Minuto 73 (Gol de penalti): Luga va obtenir un penal al minut 73, que va llançar a la perfecció Antonio David Pérez de Guzmán. 3 - 0 a favor dels locals.
  • 130 Minuto 75 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Antonio David Pérez de Guzmán va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 75 el resultat passava a ser de 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Claudio Nardella! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 220 Minuto 23 (Ocasión de falta): Antonio David Pérez de Guzmán quasi dona a Luga l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Girbeau Ackerman al minut 36 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Helmut Kreklau va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): En Manny Engelcke es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): El jugador local Alessandro Mazzoran per poc que no incrementa el marcador al minut 80. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Luis Enrique va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 82 quan Carlos Fabián de Basabe de Luga gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 71, Manny Engelcke de Luga va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Atletico Morrazo

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 9 (Ocasión de contra por la derecha): Atletico van sortir al contraatac amb encert al minut 9, però Gianni Rivera no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 240 Minuto 48 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Atletico van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 48 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Andrea Giuseppe Pirlo, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gianni Rivera de Atletico amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.