Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Profesioteam. (120435) - fc.Zizou (309418) » 670510290: T65/J8/V

Liga 670510290 Información oficial sobre el partido 670510290 en Hattrick

06.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 8 / V.3 (5516)

Profesioteam. Alineación oficial del equipo 'Profesioteam.' en el partido 1 - 1 fc.Zizou Alineación oficial del equipo 'fc.Zizou' en el partido
Renzo Di Ceglie (74') 1 - 0
1 - 1 Alberto Labraña Martinez (84')
Profesioteam. Alineación oficial del equipo 'Profesioteam.' en el partido 1 - 1 fc.Zizou Alineación oficial del equipo 'fc.Zizou' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Profesioteam. Alineación oficial del equipo 'Profesioteam.' en el partido 2 - 1 fc.Zizou Alineación oficial del equipo 'fc.Zizou' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,2 % 4,5 % 19,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Profesioteam.

Goles Goles

  • 121 Minuto 74 (Gol por el centro): Profesioteam. va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 74 Renzo Di Ceglie va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Tobiasz Niewitała del Profesioteam. ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 220 Minuto 30 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 30 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Patrik Baukó-Kacsán va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Patrik Baukó-Kacsán va estar a punt d'avançar els locals al minut 31 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 46 (Ocasión por el centro): En Agusto Plaza va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Profesioteam. se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 58 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Emil Halovský va estar a punt d'acabar en gol al minut 58, però el porter visitant Stipan Krsmanović va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 220 Minuto 86 (Ocasión de falta): Daniel-Marius Sidorencu quasi dona a Profesioteam. l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 67, Tobiasz Niewitała de Profesioteam. va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

fc.Zizou

Goles Goles

  • 162 Minuto 84 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 84, quan Alberto Labraña Martinez va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 2, quan en José María Cagigal va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): En José María Cagigal va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ignazio Tagliaro.