Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LIGAFC (490074) - Gandaya Carbayona (120767) » 670510211: T65/J3/V

Liga 670510211 Información oficial sobre el partido 670510211 en Hattrick

30.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 3 / V.2 (5515)

Club Atletico Carril Alineación oficial del equipo 'Club Atletico Carril' en el partido 2 - 0 Gandaya Carbayona Alineación oficial del equipo 'Gandaya Carbayona' en el partido
Argintas Raikalas (24') 1 - 0
Klim Girsh (55') 2 - 0
Club Atletico Carril Alineación oficial del equipo 'Club Atletico Carril' en el partido 2 - 0 Gandaya Carbayona Alineación oficial del equipo 'Gandaya Carbayona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Club Atletico Carril Alineación oficial del equipo 'Club Atletico Carril' en el partido 3 - 1 Gandaya Carbayona Alineación oficial del equipo 'Gandaya Carbayona' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Atletico Carril

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Argintas Raikalas, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Carril se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 24.
  • 133 Minuto 55 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Carril va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Klim Girsh des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ganesh Ghosh va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 232 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27, Argintas Raikalas gairebé va marcar per a Carril des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Arsen Konkin al minut 67 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Klim Girsh va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): En Argintas Raikalas es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): El Carril ho intentava per la dreta per mitjà de Ganesh Ghosh, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Argintas Raikalas de Carril amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Gandaya Carbayona

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Zoltán Szalai sol davant la porteria al minut 30, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 261 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Vladimír Škurek al minut 37 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 262 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41 Elija Akivaga va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Rafael Vaca va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 237 Minuto 70 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Dan Perieţeanu va fer una magnífica centrada, però la rematada de Vladimír Škurek va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.