Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Parleño (1457192) - Jersey Devil (1337392) » 670510207: T65/J2/V

Liga 670510207 Información oficial sobre el partido 670510207 en Hattrick

23.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 2 / V.2 (5515)

Atlético Parleño Alineación oficial del equipo 'Atlético Parleño' en el partido 0 - 2 Jersey Devil Alineación oficial del equipo 'Jersey Devil' en el partido
0 - 1 Ciprian Ionescu (39')
0 - 2 Ciprian Ionescu (89')
Atlético Parleño Alineación oficial del equipo 'Atlético Parleño' en el partido 0 - 2 Jersey Devil Alineación oficial del equipo 'Jersey Devil' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlético Parleño Alineación oficial del equipo 'Atlético Parleño' en el partido 2 - 1 Jersey Devil Alineación oficial del equipo 'Jersey Devil' en el partido
Tiene mala suerte 2.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
67,4 % 9,6 % 23,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Parleño

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 5 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Atlético van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Pablo Cano va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Alfredo Cosculluela va estar a punt d'avançar els locals al minut 29 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 213 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Enrique Fons de Atlético va intentar batre la porteria rival al minut 88 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Jersey Devil

Goles Goles

  • 190 Minuto 39 (Gol de falta): En Ciprian Ionescu va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 0-1.
  • 108 Minuto 89 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Abd El Rahman Rostom encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Ciprian Ionescu només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Jersey que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Abd El Rahman Rostom, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Jersey va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 39, quan Skifter Aleti va quedar-se sol davant el porter Evaristo Donvela, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 58 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Mauro Colzi després de 58 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Evaristo Donvela va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Skifter Aleti va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Jersey quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Ciprian Ionescu va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87 Evaristo Donvela va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Martin Amundsen, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Després de 88 minuts, Adrian Theyer va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Evaristo Donvela va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Raniero Bigaglia de Jersey va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.