Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pixies Club (1372658) - F. Numastur (1416218) » 670510183: T65/J10/V

Liga 670510183 Información oficial sobre el partido 670510183 en Hattrick

20.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 10 / V.1 (5514)

Pixies Club Alineación oficial del equipo 'Pixies Club' en el partido 0 - 1 F. Numastur Alineación oficial del equipo 'F. Numastur' en el partido
0 - 1 Aldo Rovedi (67')
Pixies Club Alineación oficial del equipo 'Pixies Club' en el partido 0 - 1 F. Numastur Alineación oficial del equipo 'F. Numastur' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pixies Club Alineación oficial del equipo 'Pixies Club' en el partido 2 - 1 F. Numastur Alineación oficial del equipo 'F. Numastur' en el partido
Tiene mala suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,7 % 5,2 % 20,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pixies Club

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Nguyễn Chương! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 236 Minuto 34 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Abdelali El-Atlati va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 34 de joc.
  • 221 Minuto 55 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Edmund Reuß va estar a punt d'avançar els locals al minut 55 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 211 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Markus Viby hauria d'haver estat gol al minut 68 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 218 Minuto 72 (Ocasión evento especial córner peinado): József 'el Capo' Fekete quasi marca en una jugada assajada de córner que Gabriel Cuéllar havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): En Nguyễn Chương va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 211 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Al minut 90, Čārlzs Grollis quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en József 'el Capo' Fekete.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): 卡米利 (Kamil) 阿卜巴克尔 (Abu Bakker) de Pixies.C va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nguyễn Chương de Pixies.C va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

F. Numastur

Goles Goles

  • 171 Minuto 67 (Gol por el centro): Amb 67 minuts jugats, Aldo Rovedi de Numas va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Al minut 8 de partit, Juan Carcelén quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Numas va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 17, quan Aldo Rovedi va quedar-se sol davant el porter Caspian Gangdahl, però aquest va poder aturar el xut.
  • 243 Minuto 56 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Numas sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Svein Halvorsen, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 56 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Reiner Koscholke, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 82 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Numas va quedar sense poder incrementar el seu marcador.