Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Izanitos (489108) - Linces de Sevilla Balompié (795143) » 670510128: T65/J10/IV

Liga 670510128 Información oficial sobre el partido 670510128 en Hattrick

20.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 10 / IV.64 (3487)

FC Liuets Alineación oficial del equipo 'FC Liuets' en el partido 2 - 1 ala imos f.c. Alineación oficial del equipo 'ala imos f.c.' en el partido
Per Bergum (22') 1 - 0
1 - 1 Marco Ferolla (29')
Xavier Cordeau (69') 2 - 1
FC Liuets Alineación oficial del equipo 'FC Liuets' en el partido 2 - 1 ala imos f.c. Alineación oficial del equipo 'ala imos f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Liuets Alineación oficial del equipo 'FC Liuets' en el partido 2 - 0 ala imos f.c. Alineación oficial del equipo 'ala imos f.c.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Liuets

Goles Goles

  • 123 Minuto 22 (Gol por la derecha): Passats 22 minuts, Per Bergum, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Liuets es posava per davant!
  • 123 Minuto 69 (Gol por la derecha): Liuets s'avançava al marcador al minut 69, després d'un rebot que va caçar en Xavier Cordeau per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 26 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Liuets a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Ralph Läuppi va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35 es va veure una gran oportunitat per a Liuets per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Per Bergum, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Liuets va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 39 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Cristian Cantaro ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 53 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Lope Iribarne va estar a punt d'acabar en gol al minut 53, però el porter visitant Aloïs Jupille va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 89 quan Magnet Licudan de Liuets gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José Francisco Gorosabel de Liuets la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Cristian Cantaro.

ala imos f.c.

Goles Goles

  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): imos va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què 陈 (Chen) 新勇 (Xinyong), després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Marco Ferolla que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 25 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Andu Beibide que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): En Andu Beibide va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de imos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Tomàs Tallaferro va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): 陈 (Chen) 新勇 (Xinyong) de imos es va emportar una amonestació al minut 36 per provocar un rival.