Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

majuelo f.c (1419817) - UIU TEAM (1597232) » 670510111: T65/J6/IV

Liga 670510111 Información oficial sobre el partido 670510111 en Hattrick

20.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 6 / IV.64 (3487)

majuelo f.c Alineación oficial del equipo 'majuelo f.c' en el partido 1 - 2 UIU TEAM Alineación oficial del equipo 'UIU TEAM' en el partido
0 - 1 Francisco Martín García de Assiaín (29')
Orlando Matassa (68') 1 - 1
1 - 2 Carlos Bordás (79')
majuelo f.c Alineación oficial del equipo 'majuelo f.c' en el partido 1 - 2 UIU TEAM Alineación oficial del equipo 'UIU TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
majuelo f.c Alineación oficial del equipo 'majuelo f.c' en el partido 1 - 2 UIU TEAM Alineación oficial del equipo 'UIU TEAM' en el partido
Tiene un resultado normal 0.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,3 % 3,0 % 79,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

majuelo f.c

Goles Goles

  • 111 Minuto 68 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Orlando Matassa va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. majuelo empatava el partit, 1 a 1, al minut 68.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Dinho de Araújo va estar a punt d'avançar els locals al minut 24 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 242 Minuto 27 (Ocasión de contra por la izquierda): majuelo van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 27, però el xut de Jerzy Kordek des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 237 Minuto 66 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Marcel Pătru va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Jerzy Kordek va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Marcel Pătru va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de majuelo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

UIU TEAM

Goles Goles

  • 172 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de TEAM va ser finalitzada des de l'esquerra per Francisco Martín García de Assiaín al minut 29. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 172 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Passats 79 minuts de partit, TEAM es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Carlos Bordás es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 10, quan en Gerwazy Plura va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 239 Minuto 21 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Giacomo Gauthier va deixar a Daniel Warwarta assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Kim Dekkers que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 281 Minuto 48 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Gerwazy Plura després de 48 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Jesús Planillas va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Dawid Giermek, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Dawid Giermek va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.