Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

_olimpic_ (307989) - Gamonense (1335989) » 670509972: T65/J13/IV

Liga 670509972 Información oficial sobre el partido 670509972 en Hattrick

10.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 13 / IV.61 (3484)

_olimpic_ Alineación oficial del equipo '_olimpic_' en el partido 2 - 1 Gamonense Alineación oficial del equipo 'Gamonense' en el partido
Sergio Corders (42') 1 - 0
1 - 1 Facundo Valiñas (43')
Gabriel Baliña (77') 2 - 1
_olimpic_ Alineación oficial del equipo '_olimpic_' en el partido 2 - 1 Gamonense Alineación oficial del equipo 'Gamonense' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
_olimpic_ Alineación oficial del equipo '_olimpic_' en el partido 5 - 0 Gamonense Alineación oficial del equipo 'Gamonense' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

_olimpic_

Goles Goles

  • 123 Minuto 42 (Gol por la derecha): Corria el minut 42 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Sergio Corders, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 122 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Gabriel Baliña de olimpic aconseguir un gol al minut 77 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): olimpic va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Manolo Avilés en un 1 contra 1 amb el porter Jonathan Alberche, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): olimpic per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 29, quan Miquel Brull va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 216 Minuto 38 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en José 'Buitre' Marquina va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Sergio Corders, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 223 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Al minut 60, Seguís Foncalada arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Manolo Avilés va estar a punt d'acabar en gol al minut 72, però el porter visitant Jonathan Alberche va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): En Manolo Avilés, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Gamonense

Goles Goles

  • 137 Minuto 43 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 43 en Joaquín Meléndez va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Facundo Valiñas podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 1 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Gamonense va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Hugo von Stenglin va sortir per sobre el travesser.
  • 218 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Facundo Valiñas va entorpir al marcador d'en Víctor Mantilla per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Es duien 36 minuts de partit jugats quan Andrés Díaz va estar a punt de posar per davant a Gamonense amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Mario Floris va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Facundo Valiñas va marcar al minut 43 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Yighmurassen Dikri de Gamonense va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bruno Des.