Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Metabarones (1339076) - C.D. New Averland (1598030) » 670509470: T65/J14/IV

Liga 670509470 Información oficial sobre el partido 670509470 en Hattrick

17.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 14 / IV.52 (3475)

Metabarones Alineación oficial del equipo 'Metabarones' en el partido 0 - 0 C.D. New Averland Alineación oficial del equipo 'C.D. New Averland' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Metabarones Alineación oficial del equipo 'Metabarones' en el partido 2 - 0 C.D. New Averland Alineación oficial del equipo 'C.D. New Averland' en el partido
Tiene mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,9 % 0,4 % 7,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Metabarones

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Dionisio 'Cabròn' Dionisiev va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Metabarones se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Juan Carlos Guzmán va estar a punt d'avançar els locals al minut 4 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Al minut 27, Javier 'Master' Agudo arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Juan Carlos Guzmán va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Metabarones va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Arnaldo 'Waldo' Baracaldo en un 1 contra 1 amb el porter Oriol Cañeque, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Metabarones va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 73 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Roberto 'Veterano' Luengo ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

C.D. New Averland

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Averland va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Miguel Castelltelsor, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Axular Zaldua de Averland va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.