Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. New Averland (1598030) - V@der SC (120994) » 670509467: T65/J13/IV

Liga 670509467 Información oficial sobre el partido 670509467 en Hattrick

10.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 13 / IV.52 (3475)

C.D. New Averland Alineación oficial del equipo 'C.D. New Averland' en el partido 0 - 2 V@der SC Alineación oficial del equipo 'V@der SC' en el partido
0 - 1 Enrique 'Relámpago' Cubas (83')
0 - 2 Enrique 'Relámpago' Cubas (89')
C.D. New Averland Alineación oficial del equipo 'C.D. New Averland' en el partido 0 - 2 V@der SC Alineación oficial del equipo 'V@der SC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.D. New Averland Alineación oficial del equipo 'C.D. New Averland' en el partido 2 - 0 V@der SC Alineación oficial del equipo 'V@der SC' en el partido
Tiene mala suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. New Averland

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 14 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Averland va deixar en bona posició a en Juan Pedro Vizcarreto per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 287 Minuto 21 (Ocasión tiro lejano): Al minut 21 un refús amb el peu d'en Cosme 'Spiderman' Fonteboa va anar a parar als peus del Joan Antoni Tilló que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 287 Minuto 72 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Axular Zaldua ja els havia advertit que el porter contrari, en Cosme 'Spiderman' Fonteboa, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 287 Minuto 89 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Averland tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Miguel Castelltelsor ho va intentar al minut 89 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.

V@der SC

Goles Goles

  • 143 Minuto 83 (Gol de contra por la derecha): Enrique 'Relámpago' Cubas va marcar al minut 83 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 1.
  • 115 Minuto 89 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Enrique 'Relámpago' Cubas de V@der va fer un bon esprint per escapar-se de Sergio Echezarreta i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 2. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 4 (Ocasión de contra por la izquierda): V@der van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 4, però Valeri 'El Gordito' Gomis va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 208 Minuto 24 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Valeri 'El Gordito' Gomis de V@der va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Wil 'Fideo' Duffill que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 240 Minuto 67 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el V@der sortien al contraatac. La falta llançada per Enrique 'Relámpago' Cubas va sortir força alta sense massa perill.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de V@der, l'equip va recuperar la pilota al minut 73 i va contraatacar. En Valeri 'El Gordito' Gomis va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de V@der va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Leandro 'El Portugués' Faias, però el porter rival va fer una gran aturada.