Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Granada Boys (312957) - Real Fefiñans (309859) » 670509418: T65/J14/IV

Liga 670509418 Información oficial sobre el partido 670509418 en Hattrick

17.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 14 / IV.51 (3474)

Granada Boys Alineación oficial del equipo 'Granada Boys' en el partido 1 - 4 Real Fefiñans Alineación oficial del equipo 'Real Fefiñans' en el partido
Romain Beugli (12') 1 - 0
1 - 1 Ernesto Segovia (38')
1 - 2 Pedro San Pelayo (44')
1 - 3 Ernesto Segovia (52')
1 - 4 Pedro San Pelayo (57')
Granada Boys Alineación oficial del equipo 'Granada Boys' en el partido 1 - 4 Real Fefiñans Alineación oficial del equipo 'Real Fefiñans' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Granada Boys Alineación oficial del equipo 'Granada Boys' en el partido 2 - 1 Real Fefiñans Alineación oficial del equipo 'Real Fefiñans' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,0 % 0,5 % 9,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Granada Boys

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Granada contenien la respiració mentre en Romain Beugli s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ivo Vondráček va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Kurt Fitz va estar a punt d'avançar els locals al minut 42 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Acoatl Beh va estar a punt d'acabar en gol al minut 43, però el porter visitant Miguel Medina Soriano va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 203 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): En Władysław Sędziwoj no oblidarà el que li va passar durant el minut 79. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 239 Minuto 83 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Romain Beugli va ridiculitzar a en Jorge Laguillo Pelayo amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Real Fefiñans

Goles Goles

  • 164 Minuto 38 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Ernesto Segovia de Fefiñans va marcar de penal l'empat al minut 38.
  • 187 Minuto 44 (Gol tiro lejano): L'entrenador del Fefiñans va encertar-la al dir als seus jugadors que xutessin de lluny. Al minut 44 va arribar el 1 - 2 quan en Pedro San Pelayo va xutar des de 30 metres fent botar la pilota just davant del porter, que va tocar la pilota però no va poder evitar el gol.
  • 115 Minuto 52 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 52 minuts, Ernesto Segovia va superar per velocitat Acoatl Beh per posar el 1 - 3 al marcador.
  • 187 Minuto 57 (Gol tiro lejano): En Francisco Zaraín conduïa pel cercle central i, veient a en Pedro San Pelayo desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 264 Minuto 15 (Ocasión de penalti): Andrus Laineste es va convertir en l'heroi del partit quan al minut 15 va aturar un penal a Ernesto Segovia.
  • 237 Minuto 33 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Oxel Ginard estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Ernesto Segovia, als 33 minuts, va fallar per ben poc.
  • 280 Minuto 67 (Ocasión de falta): Andrus Laineste va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Ernesto Segovia que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.