Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Deabru Gorriak (1370787) - RCD Espanyol de Barcelona (315545) » 670509411: T65/J13/IV

Liga 670509411 Información oficial sobre el partido 670509411 en Hattrick

10.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 13 / IV.51 (3474)

Deabru Gorriak Alineación oficial del equipo 'Deabru Gorriak' en el partido 1 - 2 RCD Espanyol de Barcelona Alineación oficial del equipo 'RCD Espanyol de Barcelona' en el partido
Enrique Cejudo (29') 1 - 0
1 - 1 Adrien Ekpinda (31')
1 - 2 Larry Ye (32')
Deabru Gorriak Alineación oficial del equipo 'Deabru Gorriak' en el partido 1 - 2 RCD Espanyol de Barcelona Alineación oficial del equipo 'RCD Espanyol de Barcelona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Deabru Gorriak Alineación oficial del equipo 'Deabru Gorriak' en el partido 1 - 1 RCD Espanyol de Barcelona Alineación oficial del equipo 'RCD Espanyol de Barcelona' en el partido
Tiene un resultado normal 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
36,3 % 35,1 % 28,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deabru Gorriak

Goles Goles

  • 137 Minuto 29 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Jaime Enecotegui la va convertir en gol amb un remat de cap en Enrique Cejudo tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 29 el marcador es va actualitzar: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 7 (Ocasión tiro lejano): Al minut 7 un refús amb el peu d'en Iván Granyena va anar a parar als peus del Víctor Mata que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 287 Minuto 53 (Ocasión tiro lejano): El Gorriak se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 53, en José Antonio Valdebenito va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 287 Minuto 56 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Gorriak va deixar en bona posició a en Pompiliu Atodiresei per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.

RCD Espanyol de Barcelona

Goles Goles

  • 163 Minuto 31 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 31 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Adrien Ekpinda.
  • 118 Minuto 32 (Gol evento especial córner peinado): En Pablo Vallines entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Espanyol, un peu providencial d'en Larry Ye va situar el 1-2 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Stéphane Brenier que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 282 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Stéphane Brenier va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 90, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Silas Statz de Espanyol la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.