Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TiradosFc (1592094) - Al sur (1416502) » 670509239: T65/J12/IV

Liga 670509239 Información oficial sobre el partido 670509239 en Hattrick

03.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 12 / IV.48 (3471)

TiradosFc Alineación oficial del equipo 'TiradosFc' en el partido 2 - 1 Al sur Alineación oficial del equipo 'Al sur' en el partido
Alexey Kurnev (21') 1 - 0
Alexey Kurnev (36') 2 - 0
2 - 1 Davide Baldassarre (91')
TiradosFc Alineación oficial del equipo 'TiradosFc' en el partido 2 - 1 Al sur Alineación oficial del equipo 'Al sur' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
TiradosFc Alineación oficial del equipo 'TiradosFc' en el partido 2 - 0 Al sur Alineación oficial del equipo 'Al sur' en el partido
Tiene un resultado normal 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TiradosFc

Goles Goles

  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Alexey Kurnev, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a TiradosFc.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): TiradosFc va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Alexey Kurnev va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Sepp Scheuermann.
  • 289 Minuto 28 (Ocasión evento especial): En Alexey Kurnev, al minut 28 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Delfino Ove el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 230 Minuto 57 (Ocasión de falta): Al minut 57, Péter Szaniszló gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pedro Barca de TiradosFc va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alexey Kurnev de TiradosFc la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Al sur

Goles Goles

  • 109 Minuto 21 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Diego Alejandro Minola es va complicar la vida al minut 21 intentant esquivar Alexey Kurnev en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del TiradosFc, va robar-li la pilota i va marcar el 1 - 0 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"
  • 142 Minuto 91 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Davide Baldassarre de sur va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 5 (Ocasión de contra de falta): El sur va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Andreas Svensson la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 251 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Natalino Varela va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 286 Minuto 58 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 58, el sur estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Davide Baldassarre va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de sur va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Valerio Mafessoni va sortir per sobre el travesser.
  • 251 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Matias Kaunisharju va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Haidar Al-Ishaq no es va rendir i va fer unes grans aturades.