Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sa Marjal (779754) - FutRoller F.C. (991759) » 670509165: T65/J7/IV

Liga 670509165 Información oficial sobre el partido 670509165 en Hattrick

27.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 7 / IV.47 (3470)

Sa Marjal Alineación oficial del equipo 'Sa Marjal' en el partido 2 - 2 FutRoller F.C. Alineación oficial del equipo 'FutRoller F.C.' en el partido
0 - 1 Carlos Ulla (9')
0 - 2 Chakara Khai (66')
Remigi Lleal (81') 1 - 2
Hamza Saquim (89') 2 - 2
Sa Marjal Alineación oficial del equipo 'Sa Marjal' en el partido 2 - 2 FutRoller F.C. Alineación oficial del equipo 'FutRoller F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sa Marjal Alineación oficial del equipo 'Sa Marjal' en el partido 2 - 0 FutRoller F.C. Alineación oficial del equipo 'FutRoller F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sa Marjal

Goles Goles

  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del FutRoller. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Remigi Lleal la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Marjal es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 2 arribava al minut 81.
  • 111 Minuto 89 (Gol por el centro): Hamza Saquim s'emportà una gran ovació del públic local al minut 89, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 30 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Jorge Estornell no va ser aprofitada per en Felipe Gutiérrez que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 211 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Aridami Barrero va estar a punt de marcar al minut 65 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

FutRoller F.C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 9 (Gol de contra por la izquierda): Carlos Ulla va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 1 per a FutRoller.
  • 142 Minuto 66 (Gol de contra por la izquierda): En Chakara Khai va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 27 (Ocasión de contra por la derecha): Fernando Claret va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de FutRoller que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 286 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 68, el FutRoller estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Dimitrije Trifunović va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 286 Minuto 86 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 86 minuts, el FutRoller va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 14, Carlos Ulla de FutRoller va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.