Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FutRoller F.C. (991759) - Tapiac (1367364) » 670509162: T65/J6/IV

Liga 670509162 Información oficial sobre el partido 670509162 en Hattrick

20.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 6 / IV.47 (3470)

FutRoller F.C. Alineación oficial del equipo 'FutRoller F.C.' en el partido 1 - 2 rEal ChiQyPum Alineación oficial del equipo 'rEal ChiQyPum' en el partido
0 - 1 Thomas Noël (8')
0 - 2 Enrico Zambelli (36')
Antonio Paz Fajardo (56') 1 - 2
FutRoller F.C. Alineación oficial del equipo 'FutRoller F.C.' en el partido 1 - 2 rEal ChiQyPum Alineación oficial del equipo 'rEal ChiQyPum' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FutRoller F.C. Alineación oficial del equipo 'FutRoller F.C.' en el partido 0 - 2 rEal ChiQyPum Alineación oficial del equipo 'rEal ChiQyPum' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FutRoller F.C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 56 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 56 minuts quan Antonio Paz Fajardo va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 2 per a FutRoller.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 18 (Ocasión de contra por la derecha): FutRoller van sortir al contraatac amb encert al minut 18, però Chakara Khai no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): Dimitrije Trifunović va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de FutRoller que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del FutRoller sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Dimitrije Trifunović, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 83 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

rEal ChiQyPum

Goles Goles

  • 108 Minuto 8 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 8, en Jacinto Cárdenas la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Thomas Noël que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 183 Minuto 36 (Gol por la derecha): Enrico Zambelli va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Mark Wondra, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 17 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. ChiQyPum va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Thomas Noël va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 27, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Al minut 51, el ChiQyPum va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Gerardo Raúl Sanguinetti s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Enrico Zambelli es va quedar sol davant del porter, al minut 72. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Farba Konde de ChiQyPum amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.