Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club 24 (434053) - FutRoller F.C. (991759) » 670509156: T65/J5/IV

Liga 670509156 Información oficial sobre el partido 670509156 en Hattrick

13.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 5 / IV.47 (3470)

Cosecha Roja Alineación oficial del equipo 'Cosecha Roja' en el partido 3 - 2 FutRoller F.C. Alineación oficial del equipo 'FutRoller F.C.' en el partido
0 - 1 Herber Neyrinck (14')
José Ignacio Eyundiano (20') 1 - 1
Anatol Glincă (30') 2 - 1
2 - 2 Antonio Paz Fajardo (68')
Rafael Sabando (70') 3 - 2
Cosecha Roja Alineación oficial del equipo 'Cosecha Roja' en el partido 3 - 2 FutRoller F.C. Alineación oficial del equipo 'FutRoller F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cosecha Roja Alineación oficial del equipo 'Cosecha Roja' en el partido 2 - 0 FutRoller F.C. Alineación oficial del equipo 'FutRoller F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cosecha Roja

Goles Goles

  • 110 Minuto 20 (Gol de falta): L'empat per part de Rojos va arribar al minut 20 quan José Ignacio Eyundiano va marcar de perfecte tir lliure, fent pujar el marcador a 1 - 1, davant l'alegria dels aficionats.
  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): Rojos va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 30 Anatol Glincă va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 118 Minuto 70 (Gol evento especial córner peinado): En Francisco Ranera entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Rojos, un peu providencial d'en Rafael Sabando va situar el 3-2 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en José Ignacio Eyundiano va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Al minut 11, Guillermo Henestrosa arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 225 Minuto 19 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que José Ignacio Eyundiano es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Guillermo Henestrosa va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Luca Fornarini al minut 67 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Jarosław Lalik va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): En José Ignacio Eyundiano es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): En Francisco Ferrer Sax, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

FutRoller F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 14 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Herber Neyrinck que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a FutRoller.
  • 142 Minuto 68 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 68 minuts quan Antonio Paz Fajardo va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 2 per a FutRoller.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): FutRoller van sortir al contraatac al minut 38, però Dimitrije Trifunović va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de FutRoller va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Dimitrije Trifunović, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 85 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 85 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jakub Feliga, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mieczysław Rytel.