Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tapiac (1367364) - Las Ánimas (1599889) » 670509142: T65/J2/IV

Liga 670509142 Información oficial sobre el partido 670509142 en Hattrick

23.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 2 / IV.47 (3470)

rEal ChiQyPum Alineación oficial del equipo 'rEal ChiQyPum' en el partido 1 - 3 Las Ánimas Alineación oficial del equipo 'Las Ánimas' en el partido
Iman Mobali (30') 1 - 0
1 - 1 Salvador Monllau (40')
1 - 2 Tomás Triana (53')
1 - 3 Joaquín Olazábal Solís (73')
rEal ChiQyPum Alineación oficial del equipo 'rEal ChiQyPum' en el partido 1 - 3 Las Ánimas Alineación oficial del equipo 'Las Ánimas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
rEal ChiQyPum Alineación oficial del equipo 'rEal ChiQyPum' en el partido 2 - 0 Las Ánimas Alineación oficial del equipo 'Las Ánimas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

rEal ChiQyPum

Goles Goles

  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30 els aficionats van embogir quan en Iman Mobali va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de ChiQyPum.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): ChiQyPum va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Mohammad Reza Keyvanfar va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Daniel Labayen Aranzabe.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): ChiQyPum va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Mark Wondra en un 1 contra 1 amb el porter Daniel Labayen Aranzabe, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 234 Minuto 39 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Gerardo Raúl Sanguinetti va sortir molt desviat al minut 39.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): ChiQyPum va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 43 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Mohammad Reza Keyvanfar ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 212 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72, Thomas Noël va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 203 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Daniel Labayen Aranzabe i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a ChiQyPum, però el xut de Mohammad Reza Keyvanfar va sortir bastant desviat.
  • 202 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Farba Konde va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 87 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 202 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Passaven 87 minuts quan Farba Konde des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Las Ánimas

Goles Goles

  • 142 Minuto 40 (Gol de contra por la izquierda): Salvador Monllau va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 1 per a Ánimas.
  • 105 Minuto 53 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Tomás Triana rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Daniel Labayen Aranzabe, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 2 a l'estadi!
  • 186 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 1 - 3 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Ánimas. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Joaquín Olazábal Solís va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 23 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Ánimas van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 23 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Lauro Barandela, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 205 Minuto 56 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Daniel Labayen Aranzabe de Ánimas va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Tomás Triana al minut 56 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 243 Minuto 88 (Ocasión de contra por la derecha): Salvador Monllau va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Ánimas que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.