Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Darien CFL (1338370) - Energie Cotbus (1458273) » 670508823: T65/J6/IV

Liga 670508823 Información oficial sobre el partido 670508823 en Hattrick

20.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 6 / IV.41 (3464)

Darien CFL Alineación oficial del equipo 'Darien CFL' en el partido 3 - 1 Energie Cotbus Alineación oficial del equipo 'Energie Cotbus' en el partido
Tristan Ljosland (2') 1 - 0
Francesco Gioli (8') 2 - 0
2 - 1 Juan Núñez de Alava (77')
Horatio Greaves (80') 3 - 1
Darien CFL Alineación oficial del equipo 'Darien CFL' en el partido 3 - 1 Energie Cotbus Alineación oficial del equipo 'Energie Cotbus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Darien CFL Alineación oficial del equipo 'Darien CFL' en el partido 3 - 0 Energie Cotbus Alineación oficial del equipo 'Energie Cotbus' en el partido
Tiene un resultado normal 2.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Darien CFL

Goles Goles

  • 185 Minuto 2 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Energie. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Tristan Ljosland la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Darien es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 2.
  • 132 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Al minut 8, Darien va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Francesco Gioli, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Darien va aconseguir el 3 - 1 quan Horatio Greaves va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 27 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Horatio Greaves va fer una magnífica centrada, però la rematada de Sven Böhnlein va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 232 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al minut 28, Antonino Culcasi gairebé va marcar per a Darien des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Logan Short de Darien la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Energie Cotbus

Goles Goles

  • 151 Minuto 77 (Gol por el centro): Energie van mostrar una bona compenetració quan al minut 77 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Juan Núñez de Alava va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 17 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Gabriel Delhom va entorpir al marcador d'en Manuel Magariños per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 253 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Fabio Bonvicino quasi redueix la diferència al marcador al minut 26, però una gran estirada d'en Amilkar Patrón va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 252 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Energie va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 64, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Fernando Cantoni.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Leonard Bododel, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Núñez de Alava de Energie va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, Sergio Gurmendi de Energie va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.