Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC.BADIA (1420827) - Pythagorean Wanderers (315093) » 670508694: T65/J2/IV

Liga 670508694 Información oficial sobre el partido 670508694 en Hattrick

23.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 2 / IV.39 (3462)

FC.BADIA Alineación oficial del equipo 'FC.BADIA' en el partido 0 - 2 Pythagorean Wanderers Alineación oficial del equipo 'Pythagorean Wanderers' en el partido
0 - 1 Guillermo Olmo (43')
0 - 2 Fernando Echaniz (71')
FC.BADIA Alineación oficial del equipo 'FC.BADIA' en el partido 0 - 2 Pythagorean Wanderers Alineación oficial del equipo 'Pythagorean Wanderers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC.BADIA Alineación oficial del equipo 'FC.BADIA' en el partido 2 - 0 Pythagorean Wanderers Alineación oficial del equipo 'Pythagorean Wanderers' en el partido
Tiene mala suerte 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC.BADIA

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Joachim Bujok va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de FC.BADIA se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Javier Parralo! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 220 Minuto 42 (Ocasión de falta): En Timothy Desain es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 210 Minuto 52 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Timothy Desain quasi empata el partit al minut 52, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 210 Minuto 70 (Ocasión de falta): Timothy Desain va llançar una falta directa al minut 70 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.

Pythagorean Wanderers

Goles Goles

  • 142 Minuto 43 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Guillermo Olmo de Purple va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 140 Minuto 71 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Purple va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Fernando Echaniz aconseguint el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Fernando Buitrago de Purple va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 44 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 218 Minuto 60 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Diego Acero va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Jesús Segimon rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Purple va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Guillermo Olmo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Fernando Buitrago, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 89 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Purple va quedar sense poder incrementar el seu marcador.