Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AJC Asesor fiscal (119297) - Football Machine (1415464) » 670508663: T65/J8/IV

Liga 670508663 Información oficial sobre el partido 670508663 en Hattrick

06.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 8 / IV.38 (3461)

AJC Asesor fiscal Alineación oficial del equipo 'AJC Asesor fiscal' en el partido 1 - 2 Football Machine Alineación oficial del equipo 'Football Machine' en el partido
Rafael Pueyo (16') 1 - 0
1 - 1 大希 (Daiki) 牧野 (Makino) (22')
1 - 2 大希 (Daiki) 牧野 (Makino) (56')
AJC Asesor fiscal Alineación oficial del equipo 'AJC Asesor fiscal' en el partido 1 - 2 Football Machine Alineación oficial del equipo 'Football Machine' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AJC Asesor fiscal Alineación oficial del equipo 'AJC Asesor fiscal' en el partido 1 - 0 Football Machine Alineación oficial del equipo 'Football Machine' en el partido
Tiene un resultado normal 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AJC Asesor fiscal

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): Rafael Pueyo va donar a Asesor un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 290 Minuto 89 (Ocasión de falta): En Rafael Pueyo s'introduí entre dos defensors, que van quedar fora d'opcions de robar la pilota en unes dècimes de segon. Però després no va ser capaç de materialitzar el gol.

Football Machine

Goles Goles

  • 143 Minuto 22 (Gol de contra por la derecha): El jugador 大希 (Daiki) 牧野 (Makino) de Football es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 142 Minuto 56 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en 大希 (Daiki) 牧野 (Makino) de Football va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Football, l'equip va recuperar la pilota al minut 20 i va contraatacar. En Marcel Mihalcea va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Football va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Manuel Rubio Morales, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 270 Minuto 48 (Ocasión de falta): En Marijan Domijan va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 48. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 218 Minuto 74 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Manuel Rubio Morales va entorpir al marcador d'en Pablo César Arechavaleta per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): Football van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 76, però el xut de Radu-Alexandru Mincă des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Paco Siles de Football la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.