Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Football Machine (1415464) - AJC Asesor fiscal (119297) » 670508661: T65/J7/IV

Liga 670508661 Información oficial sobre el partido 670508661 en Hattrick

27.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 7 / IV.38 (3461)

Football Machine Alineación oficial del equipo 'Football Machine' en el partido 1 - 2 AJC Asesor fiscal Alineación oficial del equipo 'AJC Asesor fiscal' en el partido
0 - 1 Roman Klimentov (71')
0 - 2 Jordi Xicola (81')
Paco Siles (87') 1 - 2
Football Machine Alineación oficial del equipo 'Football Machine' en el partido 1 - 2 AJC Asesor fiscal Alineación oficial del equipo 'AJC Asesor fiscal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Football Machine Alineación oficial del equipo 'Football Machine' en el partido 0 - 1 AJC Asesor fiscal Alineación oficial del equipo 'AJC Asesor fiscal' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,5 % 0,3 % 92,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Football Machine

Goles Goles

  • 102 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Football va reduir el marcador al minut 87 a 1 - 2 quan Paco Siles va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 22 (Ocasión de contra de falta): Football van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 22 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Marijan Domijan no va ser gens encertat.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Football va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Radu-Alexandru Mincă, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): En Paco Siles va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Football va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Marcel Mihalcea, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 240 Minuto 86 (Ocasión de contra de falta): Football va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Marijan Domijan va anar a parar a les mans del porter.

AJC Asesor fiscal

Goles Goles

  • 171 Minuto 71 (Gol por el centro): En Roman Klimentov donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 71 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Jordi Xicola va augmentar l'avantatge de Asesor a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Asesor va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 4, quan Abou Bakr Ghoulam va quedar-se sol davant el porter Andrea Virdis, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Alberto Quijada ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Al minut 24 de partit, Roman Klimentov quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Guillermo Compains, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Roman Klimentov va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 35, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Andrea Virdis va aconseguir desviar el seu xut a córner.