Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los canos (308587) - Legazpi (798078) » 670508531: T65/J3/IV

Liga 670508531 Información oficial sobre el partido 670508531 en Hattrick

30.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 3 / IV.36 (3459)

los canos Alineación oficial del equipo 'los canos' en el partido 2 - 0 Legazpi Alineación oficial del equipo 'Legazpi' en el partido
Tomas Maccalli (78') 1 - 0
Juul Deibel (80') 2 - 0
los canos Alineación oficial del equipo 'los canos' en el partido 2 - 0 Legazpi Alineación oficial del equipo 'Legazpi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
los canos Alineación oficial del equipo 'los canos' en el partido 2 - 0 Legazpi Alineación oficial del equipo 'Legazpi' en el partido
Tiene un resultado normal 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los canos

Goles Goles

  • 121 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Tomas Maccalli ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, canos es posava per davant 1 a 0.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): canos va aconseguir el 2 - 0 quan Juul Deibel va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): canos va estar a punt de posar-se per davant al minut 5 però James Lowén va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 220 Minuto 52 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 52 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En James Lowén va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 223 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jaromír Máček va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Al minut 69, Marc Schellerer arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Legazpi

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 6 (Ocasión de contra por la izquierda): Legazpi van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 6, però Froilán Borrajeiros va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Legazpi va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Felicio Siaba, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): Legazpi van sortir al contraatac amb encert al minut 70, però Baltasar Urzáiz Diez no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 239 Minuto 74 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Froilán Borrajeiros va marxar de Marc Schellerer en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Legazpi van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.