Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chen111 (1461939) - barna erik (1421707) » 670508490: T65/J7/IV

Liga 670508490 Información oficial sobre el partido 670508490 en Hattrick

27.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 7 / IV.35 (3458)

Abisinios Alineación oficial del equipo 'Abisinios' en el partido 2 - 2 barna erik Alineación oficial del equipo 'barna erik' en el partido
Joan Saubí (8') 1 - 0
Humbert Roure (25') 2 - 0
2 - 1 Lars Heinrichs (77')
2 - 2 Alessandro Ricciuti (90')
Abisinios Alineación oficial del equipo 'Abisinios' en el partido 2 - 2 barna erik Alineación oficial del equipo 'barna erik' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Abisinios Alineación oficial del equipo 'Abisinios' en el partido 2 - 0 barna erik Alineación oficial del equipo 'barna erik' en el partido
Tiene un resultado normal 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,1 % 0,3 % 7,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Abisinios

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 8 gràcies a la jugada de Joan Saubí, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 25 (Gol por la derecha): Abisinios va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Humbert Roure va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): El Abisinios ho intentava per la dreta per mitjà de Travis Sammons, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 41 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Fernando Fernández Bautista, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 285 Minuto 42 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Humbert Roure, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 216 Minuto 75 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Pedro Mercado va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Travis Sammons, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Attila Mészáros de Abisinios amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 42 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Attila Mészáros se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fernando Solana.

barna erik

Goles Goles

  • 152 Minuto 77 (Gol por la izquierda): barna va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Lars Heinrichs va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 164 Minuto 90 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Alessandro Ricciuti de barna va marcar de penal l'empat al minut 90.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de barna, l'equip va recuperar la pilota al minut 31 i va contraatacar. En Javier Gaviria va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 251 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Enrique Caballero va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 253 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 76 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Valdo Xuviño amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 90 (Tarjeta roja directa): Al minut 90 en Valdo Xuviño va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.